Informace o vánočním prodeji

 Cena ryby je orientační a bude přesně stanovena podle hmotnosti jednotlivé ryby ve zvoleném rozpětí.

 Zakoupené ryby skladujte při teplotě +4°C, řádně tepelně opracujte a spotřebujte do 48 hodin.

VÁNOČNÍ PRODEJ 2019

Prosíme zákazníky, aby odesílali závazné objednávky. Děkujeme za pochopení

  • Nabízíme možnost objednání chlazené ryby (postup: nejprve vyberte zboží, popř. zvolte další úpravu ryby, poté v dopravě vyberte možnost vyzvednutí objednávky s informací, kdy bude ryba zpracována) - objednávku si můžete vyzvednout ve zvoleném termínu přednostně bez fronty.
    POZOR - není možné u živého kapra určit, zda se jedná o "jikrnačku či mlíčňáka", kapra vám vybereme podle zvolené hmotnosti. Při přikoupení kapřích vnitřností a hlav se snažíme objednávky zajistit chlazenými produkty, pouze po vyčerpání zásob dodáváme mražené zboží (od dodavatelů rybích produktů Chlumec n/C, Třeboň nebo Blatná), které obsahují jikry i mlíčí. Zpracovna ryb Vysoký Újezd produkty nezmrazuje, pouze zchlazuje na 1 - 2°C.
  • Zvažte při objednání, co vše budete z kapra zpracovávat. Pokud vaříte rybí polévku, pak je vhodné zakoupit celého kapra, popř. dokoupit vnitřnosti a hlavu. Dáváte-li přednost jiné polévce, pak je jednodušší si objednat kapří půlky, porce nebo filety (výsledná cena je přibližně stejná - neplatíte položky za úpravu ryby a hmotnost produktu je výrazně nižší než hmotnost živého kapra). Jiné úpravy kapra než uvedené v nabídce e-shopu nezajišťujeme. 
  • Z technických důvodů není možné brát objednávky nebo rezervace na živé ryby. Živé ryby nemůžeme převažovat, vybírat a třídit do rezervačních nádrží z důvodu zachování dobré kondice ryb. 
  • V místě prodeje vánočních ryb budeme prodávat živé ryby (kapr 2 - 4 kg) bez úpravy nebo se základní úpravou (usmrcení, kuchání, odstranění ploutví a šupin, oddělení hlavy - vše za 50,- Kč), ale z kapacitních důvodů nebudeme ryby u stánků porcovat, filetovat apod. 
 

Záznamy nebyly nalezeny...